HOE WERKT HET INNERLIJK KIND TRAJECT?

CIMG0274

HALLO, INNERLIJK KIND

 

In het persoonlijke “Hallo, innerlijk kind”  traject leer je hoe je contact kunt maken met jezelf en hoe helend het is om dat te doen. Zo leer je manieren aan waarop je jezelf kunt helpen als je last hebt van burn-out, depressieve gevoelens, verlatingsangst of andere patronen die je leven op dit moment beheersen.

 

Het is een optelsom van 3 krachten die elkaar versterken:

 1. Bewust worden van je gedachten: de conclusies die je trekt over jezelf en het leven
 2. Je gevoelens en behoeften (h)erkennen en accepteren, in contact met je innerlijke kind
 3. Het positieve effect van stilstaan bij de lichamelijke sensaties die je daarbij voelt

RESULTAAT = Jezelf accepteren zoals je bent. Dat zorgt voor innerlijke rust.

 

Je innerlijke kind is de bron van je gevoel

Dat gevoel wordt geraakt in specifieke situaties en bepaalt hoe jij het leven ervaart. Onderzoek maar eens hoe oud je je voelt in situaties waarin je wordt afgewezen, je je onzeker, boos of verdrietig voelt. In je verbeelding kun je jezelf geven wat je als kind nodig had gehad waardoor je er in het nu minder last van zult hebben. Dat wil overigens niet zeggen dat het makkelijk is. Het vergt moed, geduld en tijd.

 

Wat levert het op?

Het is géén magische tovertruc die zorgt dat het leven nooit meer ingewikkeld is, maar dit is wat voelen en van jezelf houden kan opleveren:

 • Met stip op 1: inzicht in je beschermingsmechanismen, waardoor je bewust andere keuzes kunt maken in je gedrag en/of heel gericht daarop extra hulp kunt inschakelen.

Het gevolg daarvan is:

 • Meer levensenergie, want minder zorgen en piekeren
 • Een betere relatie met je lichaam. Dat kan over je uiterlijk gaan, maar ook je grenzen en behoeften aanvoelen.
 • Een sterker gevoel van identiteit en eigen mening
 • Meer respect, waardering en begrip voor jezelf. Je zou het ook zelfliefde kunnen noemen.
 • Beter contact met jezelf zorgt voor beter contact met anderen. Dat is de kracht van kwetsbaarheid.
 • Het sneller durven en kunnen aangeven van grenzen
 • Meer plezier, want minder angst
 • Innerlijke kracht. Een gevoel van stevigheid, het leven aankunnen. Niet meer overgeleverd zijn aan een tsunami van emoties. In dit plaatje laat ik zien hoe dat werkt.

 

Een spiegel die de binnenkant van mijzelf duidelijk liet zien

Anne was voor mij een spiegel die de binnenkant van mijzelf duidelijk liet zien. Dat deed ze op een hele rustige en prettige manier, ook als het over moeilijke gevoelens ging. Bedankt.

Nadeem

Het heeft me geholpen de weg naar binnen te vinden

Ik vind het prachtig dat Anne de ingang naar zelfliefde heeft ontdekt en dit met anderen wil delen. Het online ” Hallo, innerlijk kind” programma van Anne heeft me geholpen de weg naar binnen te vinden op momenten dat ik dit zelf niet kon. En wat ik al dacht werd tijdens deze 30 dagen bevestigd: (zelf)liefde is eigenlijk nooit ver weg. Soms lijkt het onmogelijk maar dat is het niet.

Marjolein

Ik kan het iedereen aanraden die, net als ik, terug wil naar wie je werkelijk bent

Ondanks dat de meeste sessies in coronatijd, en dus online, hebben plaats gevonden was de aandacht en het inlevingsgevoel van Anne sterk aanwezig. Dat heeft zeker geholpen met de zoektocht naar mijn innerlijke kind. De online blogs en opdrachten zijn duidelijk en helpen goed om alle ‘verdedigingsschillen’ af te pellen tot je uiteindelijk bij de kern komt. Thnx Anne!

Beluister de podcast met het volledige ervaringsverhaal van Gerco.

Gerco

Oefening baart kunst

Erg fijn om elke dag een stukje te leren in de vorm van theorie. En daarna bijbehorende oefening mee te doen. Dat is erg prettig ook al is het soms lastig. En voor dat laatste krijg je gelukkig 6 maanden toegang tot de programma’s. Want oefening baart kunst.

Evelien

De liefde is door het scherm heen te voelen!

Het is alsof Anne letterlijk naast je zit bij het volgen van het online “Hallo, innerlijk kind” programma.

Marloes

Ik begrijp nu waar bepaalde dingen vandaan komen

Ik vond het traject bij Anne heel fijn. Ik begrijp nu waar bepaalde dingen vandaan komen en welke hardnekkige patronen ik nog wat meer aandacht aan mag besteden. De sessies waren erg fijn, er heerste een ontspannen sfeer en ik voelde me zeer op m’n gemak. Een mooie balans tussen persoonlijk en professioneel. Wanneer ik klaar ben om een laagje dieper te gaan kom ik zeker weer terug! Nu eerst deze lessen laten bezinken en integreren. Dankjewel Anne! 🙂

Lieke