BLOGS

14 dec 2021

Zie jij jezelf staan?

Vorige week deed ik een mini onderzoekje op Instagram. Op de vraag “Wat voel je als je denkt aan je innerlijke kind?” antwoordden veel mensen met angstig of verdrietig. Heel begrijpelijk en heel herkenbaar. 

Naar aanleiding daarvan heb ik een hele korte visualisatie van 2 minuten opgenomen (hieronder te beluisteren), waarin je heel even kunt ervaren hoe het zou zijn om jezelf liefdevolle aandacht te geven.

Omdat het negeren van jouw gevoel en behoeften er niet voor zorgt dat ze verdwijnen. Dat is eigenlijk net als een kindje wat zich verstopt achter de gordijnen waarvan je de voetjes er onderuit ziet komen. Je emoties willen juist gevonden worden, gezien worden.

Verstoppen voor je gevoel kan niet, en hoe harder we het proberen…

STA JE ALTIJD KLAAR VOOR ANDEREN? 

Wat zou er gebeuren als je ook aandacht mag hebben voor jezelf? Al is het maar een paar minuten per dag. Het kan zo veel verschil maken in hoe je je leven ervaart. Contact maken met jezelf en jouw behoeften kan juist mooi zijn en veel opleveren. Respect voor jezelf, volledige acceptatie van wie je bent (daarover neem ik morgen een podcast op), minder angst door opgekropte gevoelens.

Wil je het wel maar durf je niet goed? Laat het me weten, misschien kunnen we er samen eens naar kijken. 

Liefs,

Anne

 

 

Ga jij het aan?

In het online programma “Hallo, innerlijk kind” help ik je op weg in de ontdekkingstocht naar meer verbinding met jezelf.


admin_anne