MELD JE AAN VOOR JOUW TRAJECT

HALLO, INNERLIJK KIND (3)

ZEG JA TEGEN MEER LIEFDE VOOR JEZELF

In de maanden april en mei neem ik geen nieuwe cliënten aan in verband met het starten van een nieuwe baan bij het prachtige Trauma Company plus een heerlijke vakantie. Vanaf juni zijn nieuwe aanmeldingen weer welkom.

Het persoonlijke “Hallo, innerlijk kind” traject sluit het beste aan als:

  • Je jezelf herkent in de blogs die ik schrijf
  • Je open staat voor een andere kijk op jezelf, een ander perspectief
  • Je therapie zoals EMDR hebt gehad maar je blijft je toch angstig of boos voelen.
  • Je door cognitieve therapie veel inzicht hebt in de oorsprong van je klachten en mogelijke oplossingen. Je weet wel wat je kunt doen maar niet hoe.

Het traject bestaat uit een vrijblijvend intakegesprek + 4 persoonlijke sessies van 1 uur (live of online). Aanvullend ontvang je luisteroefeningen die passen bij jouw proces om in de tussengelegen weken mee te oefenen. Tussendoor mag je vragen stellen. De investering: 4 termijnen van €65,-.

 

Je kunt beter even wachten als je:

  • Middenin een rouwproces zit
  • Last hebt van herbelevingen of dissociatie door actieve trauma’s. Neem dan contact op met je huisarts voor een geschikte (trauma)therapeut. Ik heb zelf heel veel baat gehad bij lichaamsgerichte therapievormen en systemisch werk d.m.v. opstellingen. Je kunt bij twijfel altijd eerst vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek aanvragen op de contactpagina.

Schrijf je in voor jouw persoonlijke traject

Start de mooiste ontdekkingstocht naar jezelf