SAMENWERKEN

IMG-20210803-WA0028

Over de volgende onderwerpen kan ik mijn herstelverhaal vertellen of ervaringskennis delen over bepaalde facetten van herstel en hoe ik die heb ervaren. Dat kan zowel voor cliënten als behandelaren. Met alle jaren ervaring als cliënt in de GGZ en daarnaast mijn zelfstandige herstelproces zou ik graag iets willen bijdragen aan gesprekken over deze vaak kwetsbare onderwerpen. Ze verdienen aandacht.

Ik ben blij om te merken dat ervaringsdeskundigheid een steeds belangrijkere plek krijgt in de GGZ en het sociale domein. Omdat ik heb gemerkt hoe ontzettend belangrijk verbinding is zou ik mijn ervaringsdeskundigheid het liefst inzetten op een manier die voor meer verbinding zorgt.

Met de volgende thema’s heb ik te maken gehad in mijn herstelproces. Ik kan mijn herstelervaring gebruiken in verbinding met mensen die daar nu zelf middenin zitten of als kennisbevordering voor behandelaren.

Heb je er vragen over? Neem dan even contact op. Ook als je gewoon even iets wil delen, iets wat je herkent of wat je heeft geraakt. Ik ben ervan overtuigd dat delen van hart tot hart, zonder oordeel, al een stukje heling brengt, of het begin van herstel kan zijn. Omdat je daarmee voor jezelf erkent dat je iets hebt meegemaakt wat jou pijn heeft gedaan.