ERVARINGEN

P1010670.JPG 1:2

Het is alsof Anne letterlijk naast je zit bij het volgen van het programma. De liefde is door het scherm heen te voelen!

Erg fijn om elke dag een stukje te leren in de vorm van theorie. En daarna bijbehorende oefening mee te doen. Dat is erg prettig ook al is het soms lastig. En voor dat laatste krijg je gelukkig 6 maanden toegang tot de programma’s. Want oefening baart kunst.

Ik vind het prachtig dat Anne de ingang naar zelfliefde heeft ontdekt en dit met anderen wil delen. Het programma van Anne heeft me geholpen de weg naar binnen te vinden op momenten dat ik dit zelf niet kon. En wat ik al dacht werd tijdens deze 30 dagen bevestigd: (zelf)liefde is eigenlijk nooit ver weg. Soms lijkt het onmogelijk maar dat is het niet.

Anne was voor mij een spiegel die de binnenkant van mijzelf duidelijk liet zien. Dat deed ze op een hele rustige en prettige manier, ook als het over moeilijke gevoelens ging. Bedankt.

Jouw ervaringen zijn heel waardevol. Wil je ook een review insturen? Doe dat dan via de contactpagina, dan plaats ik hem hier voor je. Mocht je liever of ook op Google een review willen geven dan mag dat uiteraard ook. Mijn dank is heel groot.