ERVARINGEN

P1010670.JPG 1:2

Het is alsof Anne letterlijk naast je zit bij het volgen van het programma. De liefde is door het scherm heen te voelen!

Erg fijn om elke dag een stukje te leren in de vorm van theorie. En daarna bijbehorende oefening mee te doen. Dat is erg prettig ook al is het soms lastig. En voor dat laatste krijg je gelukkig 6 maanden toegang tot de programma’s. Want oefening baart kunst.

Ik vind het prachtig dat Anne de ingang naar zelfliefde heeft ontdekt en dit met anderen wil delen. Het programma van Anne heeft me geholpen de weg naar binnen te vinden op momenten dat ik dit zelf niet kon. En wat ik al dacht werd tijdens deze 30 dagen bevestigd: (zelf)liefde is eigenlijk nooit ver weg. Soms lijkt het onmogelijk maar dat is het niet.

Anne was voor mij een spiegel die de binnenkant van mijzelf duidelijk liet zien. Dat deed ze op een hele rustige en prettige manier, ook als het over moeilijke gevoelens ging. Bedankt.

Ik vond het traject bij Anne heel fijn. Ik begrijp nu waar bepaalde dingen vandaan komen en welke hardnekkige patronen ik nog wat meer aandacht aan mag besteden. De sessies waren erg fijn, er heerste een ontspannen sfeer en ik voelde me zeer op m’n gemak. Een mooie balans tussen persoonlijk en professioneel. Wanneer ik klaar ben om een laagje dieper te gaan kom ik zeker weer terug! Nu eerst deze lessen laten bezinken en integreren. Dankjewel Anne! 🙂

Ondanks dat de meeste sessies in coronatijd, en dus online, hebben plaats gevonden was de aandacht en het inlevingsgevoel van Anne sterk aanwezig. Dat heeft zeker geholpen met de zoektocht naar mijn innerlijke kind. De online blogs en opdrachten zijn duidelijk en helpen goed om alle ‘verdedigingsschillen’ af te pellen tot je uiteindelijk bij de kern komt. Ik kan het iedereen aanraden die, net als ik, terug wil naar wie je werkelijk bent. Thnx Anne!

Jouw ervaringen zijn heel waardevol. Wil je ook een review insturen? Doe dat dan via de contactpagina, dan plaats ik hem hier voor je. Mocht je liever of ook op Google een review willen geven dan mag dat uiteraard ook. Mijn dank is heel groot.